Facturen/Bonnen

Bezoek de Hardware pagina om alle ondersteunde afdrukapparaten te zien Facturen/bonnen kunnen worden afgedrukt vanuit het orderbevestigingsscherm bij het afrekenen of via het Bestellingen scherm. Snelkoppelingen Facturen/bonnen afdrukken Automatisch facturen/bonnen afdrukken Facturen afdrukken voor opgeslagen bestellingen Aanpassen van het winkellogo op facturen/bonnen Het FooSales-logo onderaan facturen/bonnen verwijderen [...].

Facturen/Bonnen Read More "