Hoe configureer ik FooSales om te werken met een NGINX server?

Als uw site draait op een NGINX-server en je kocht een FooSales voor WooCommerce abonnement van de WooCommerce Marketplace, voeg dan de volgende regel code toe aan uw server config bestand en herstart de server om ervoor te zorgen dat het goed draait: rewrite ^/foosales/static/(.*) /wp-content/plugins/foosales-for-woocommerce/public/build/static/$1; Houd er rekening mee dat dit niet moet worden toegevoegd aan

Hoe configureer ik FooSales om te werken met een NGINX server? Read More "