kassier

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales?

Standaard is de toegang tot de FooSales web-en tablet-apps beperkt tot gebruikers met "Beheerder" of "Kassier" gebruiker rollen, of een gebruiker met "publish_foosales" toestemming. Echter, als je extra gebruikers toegang wilt geven tot de app, maar ze niet per se Admin-toegang wilt geven tot je site, kun je de instellingen voor toestemming beheren [...].

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales? Read More "

Bestellingen

Een typische workflow bij het verwerken van een bestelling via FooSales is als volgt: Bestellingen worden gemaakt wanneer een kar wordt verwerkt bij het afrekenen vanuit de FooSales apps Het product, kar en klant informatie wordt verpakt en verzonden naar uw WooCommerce winkel waar een nieuwe bestelling wordt gegenereerd en ingesteld op voltooien WooCommerce zal dan uitvoeren

Bestellingen Read More "