Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten?

Een actieve FooSales plan geeft u toegang tot FooSales op alle platforms voor hetzelfde bedrag (iPad, Android tablet en web). De optionele Square Payments add-on en Stripe Payments add-on zijn nodig voor de betaling integraties die kunnen worden gekocht samen met een plan of apart als je wilt om ze toe te voegen in de toekomst.

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten? Read More "