betalingsverwerking

Stripe Integratie van betalingen

FooSales integreert met Stripe Terminal BBPOS WisePOS ™ E, BBPOS Chipper ™ 2X BT, BBPOS WisePad ™ 3, Stripe Reader M2 en Verifone P400 smart readers voor het vastleggen van in-persoon kaartbetalingen direct in de FooSales web app en FooSales tablet apps voor een naadloze kassa-ervaring. Bestelling totalen worden verzonden naar Stripe bij het afrekenen en FooSales vult automatisch

Stripe Integratie van betalingen Read More "

Square Integratie van betalingen

FooSales integreert met Square hardware om kaartbetalingen direct vast te leggen in de FooSales apps voor een naadloze kassa-ervaring. Er is geen noodzaak om productcatalogi synchroniseren tussen uw WooCommerce winkel en uw Square account. Ordertotalen worden verzonden naar Square bij het afrekenen en na de betaling succesvol wordt afgerond, FooSales vult automatisch de WooCommerce

Square Integratie van betalingen Read More "

Betalingen

Betaalmethoden niet correct weergegeven? Lees de volgende FAQ FooSales betaalmethoden kunnen worden beheerd vanuit uw WordPress admin gebied. Log in op uw WordPress admin gebied en ga naar FooSales > Instellingen > Betaalmethoden. Met behulp van de bestaande WooCommerce betaalmethode management scherm, kunt u inschakelen / uitschakelen specifieke betalingsmethoden, wijzigen van de weergave volgorde, en geef ze aangepaste titels door te klikken op de knop Beheren. Zodra