controleert

Stripe Integratie van betalingen

FooSales integreert met Stripe Terminal BBPOS WisePOS â„¢ E, BBPOS Chipper â„¢ 2X BT, BBPOS WisePad â„¢ 3, Stripe Reader M2 en Verifone P400 smart readers voor het vastleggen van in-persoon kaartbetalingen direct in de FooSales web app en FooSales tablet apps voor een naadloze kassa-ervaring. Bestelling totalen worden verzonden naar Stripe bij het afrekenen en FooSales vult automatisch

Stripe Integratie van betalingen Read More "

Betalingen

Betaalmethoden niet correct weergegeven? Lees de volgende FAQ FooSales betaalmethoden kunnen worden beheerd vanuit uw WordPress admin gebied. Log in op uw WordPress admin gebied en ga naar FooSales > Instellingen > Betaalmethoden. Met behulp van de bestaande WooCommerce betaalmethode management scherm, kunt u inschakelen / uitschakelen specifieke betalingsmethoden, wijzigen van de weergave volgorde, en geef ze aangepaste titels door te klikken op de knop Beheren. Zodra