Hoe kan ik e-mails over bestellingen uitschakelen of aanpassen?

FooSales maakt gebruik van ingebouwde WooCommerce instellingen voor het verzenden en beheren van alle bestelling gerelateerde e-mails. U vindt deze instellingen door in te loggen op uw WordPress admin gebied en te navigeren naar: WooCommerce > Instellingen > E-mails U kunt meer leren over WooCommerce e-mail instellingen in dit helpdocument: https://docs.woocommerce.com/document/configuring-woocommerce-settings/ Sinds versie 1.15.0 van de FooSales WordPress plugin

Hoe kan ik e-mails over bestellingen uitschakelen of aanpassen? Read More "