integratie

Ondersteunt FooSales aangepaste bestelnummers?

Als u gebruik maakt van een plugin van derden die WooCommerce bestelnummers aanpast, of het nu willekeurig gegenereerde tekens of met een voorvoegsel of achtervoegsel toegevoegd aan de bestelling ID, deze aangepaste bestelnummer wordt ook weergegeven in FooSales. FooSales maakt gebruik van de WooCommerce get_order_number() functie om de aangepaste ordernummer te krijgen. Als u geen gebruik maakt van [...]

Ondersteunt FooSales aangepaste bestelnummers? Read More "

Square Integratie van betalingen

FooSales integreert met Square hardware om kaartbetalingen direct vast te leggen in de FooSales apps voor een naadloze kassa-ervaring. Er is geen noodzaak om productcatalogi synchroniseren tussen uw WooCommerce winkel en uw Square account. Ordertotalen worden verzonden naar Square bij het afrekenen en na de betaling succesvol wordt afgerond, FooSales vult automatisch de WooCommerce

Square Integratie van betalingen Read More "

Verwerkt FooSales betalingen of integreert het met kaartlezers van derden?

FooSales biedt directe integratie met Square Terminal (alle FooSales apps), Square Readers (tablet apps alleen) en Stripe Terminal lezers voor het verwerken van betalingen. Raadpleeg de betalingen help-sectie voor meer informatie. Als u geen gebruik maakt van Square of Stripe, kunnen kaartbetalingen handmatig worden verwerkt met behulp van een derde partij kaartlezer van uw keuze en ingesteld op

Verwerkt FooSales betalingen of integreert het met kaartlezers van derden? Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooSales plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress admin gebied en navigeer naar FooSales > Instellingen in de linker zijbalk. Gebruikersinstellingen POS Klanten Klant gebruikersrol De FooSales apps haalt alleen gebruikers met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box. Standaard Klant selecteren

Plugin-instellingen Read More "

Ondersteunde hardware

Ga naar de pagina Hardware voor een overzicht van alle apparaten die momenteel worden ondersteund Draadloze desktopprinters Facturen kunnen worden afgedrukt met elke AirPrint (iPad & webapp die op macOS draait) of draadloze printer (Android & webapp). Ga naar de hardwarepagina voor een lijst met printers die we aanbevelen en die compatibel zijn met AirPrint en draadloos. Gecombineerde bonnenprinter