klanten

Hoe worden belastingen berekend voor gastklanten?

Standaard zullen de FooSales POS apps alle nieuwe bestellingen toewijzen aan de WooCommerce gastklant die de standaard locatie van uw winkel erft. De WooCommerce Gastklant maakt gebruik van het adres van uw winkel om de fiscale locatie van de gastklant te bepalen. U kunt uw adres onder 'WooCommerce -> Instellingen -> Algemeen'. Als u een belastingtarief hebt ingesteld voor uw

Hoe worden belastingen berekend voor gastklanten? Read More "

Kassa

Zodra producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen, moet u het afrekenproces voltooien, zodat de bestelling van de klant wordt gegenereerd en opgeslagen in uw WooCommerce database. Om het afrekenproces te starten, selecteert u de knop Afrekenen rechtsonder in het scherm. Vervolgens moet u de volgende onderdelen invullen [...].

Kassa Read More "

Klanten

Klanten die worden weergegeven of gemaakt binnen de FooSales apps worden opgeslagen als WooCommerce klanten in de database van uw website. Klanten kunnen worden gemaakt en bekeken vanuit de FooSales apps en binnen uw WooCommerce winkel admin gebied. WooCommerce klanten zijn in wezen WordPress gebruikers die de 'klant' gebruikersrol hebben. Als je nieuw bent

Klanten Read More "