Als u gebruik maakt van een plugin van derden die WooCommerce bestelnummers aanpast, of het nu willekeurig gegenereerde tekens of met een voorvoegsel of achtervoegsel toegevoegd aan de bestelling ID, deze aangepaste bestelnummer wordt ook weergegeven in FooSales. FooSales maakt gebruik van de WooCommerce get_order_number() functie om de aangepaste ordernummer te krijgen. Als u geen gebruik maakt van [...]

Ondersteunt FooSales aangepaste bestelnummers? Read More "