PayPal

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd voor FooSales plannen en add-ons?

FooSales plannen en add-ons worden veilig verwerkt in Amerikaanse dollars (USD) door onze internationale betalingspartner Stripe (Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club en JCB worden geaccepteerd). Zuid-Afrikaanse klanten worden in rekening gebracht in Zuid-Afrika rand (ZAR) en betalingen worden veilig verwerkt door Paystack (Visa, MasterCard, American Express en Verve worden geaccepteerd). PayPal is

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd voor FooSales plannen en add-ons? Read More "

Betalingsmethode wijzigen

Ga naar FooSales.com > Mijn account > Plannen om de details voor uw plan te bekijken. Klik op de knop Betaling wijzigen, selecteer dan een andere betaalmethode en voer uw nieuwe betalingsgegevens (betaalmethoden variëren op basis van uw regio). Vergeet niet om de Update de betalingsmethode gebruikt voor al mijn huidige plannen checkbox te selecteren om de betalingsmethode bij te werken

Betalingsmethode wijzigen Read More "