Ga naar de pagina Hardware voor een overzicht van alle apparaten die momenteel worden ondersteund Draadloze desktopprinters Facturen kunnen worden afgedrukt met elke AirPrint (iPad & webapp die op macOS draait) of draadloze printer (Android & webapp). Ga naar de hardwarepagina voor een lijst met printers die we aanbevelen en die compatibel zijn met AirPrint en draadloos. Gecombineerde bonnenprinter