linkedin

rechten

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales?

Standaard is de toegang tot de FooSales web-en tablet-apps beperkt tot gebruikers met "Beheerder" of "Kassier" gebruiker rollen, of een gebruiker met "publish_foosales" toestemming. Echter, als je extra gebruikers toegang wilt geven tot de app, maar ze niet per se Admin-toegang wilt geven tot je site, kun je de instellingen voor toestemming beheren [...].

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales? Read More "