belasting

Hoe worden belastingen berekend voor gastklanten?

Standaard zullen de FooSales POS apps alle nieuwe bestellingen toewijzen aan de WooCommerce gastklant die de standaard locatie van uw winkel erft. De WooCommerce Gastklant maakt gebruik van het adres van uw winkel om de fiscale locatie van de gastklant te bepalen. U kunt uw adres onder 'WooCommerce -> Instellingen -> Algemeen'. Als u een belastingtarief hebt ingesteld voor uw

Hoe worden belastingen berekend voor gastklanten? Read More "

Je gegevens bijwerken

Gebruikersinstellingen U kunt uw naam, e-mailadres en update uw wachtwoord vanuit de Mijn Account gedeelte van de FooSales website. Navigeer naar FooSales.com > Mijn Account > Instellingen om uw profiel instellingen te bewerken. Vergeet niet om de "Wijzigingen opslaan" knop te klikken als je klaar bent. Facturering Details Op elk gewenst moment kunt u uw [...]

Je gegevens bijwerken Read More "

Belastingen

Wij raden u aan de documentatie over het instellen van belastingen in WooCommerce zorgvuldig door te lezen en indien nodig een gekwalificeerde belastingadviseur te raadplegen voordat u FooSales gebruikt. Het opzetten van belastingen in WooCommerce FooSales maakt gebruik van de ingebouwde WooCommerce fiscale instellingen bij het toepassen van belastingen op bestellingen. Dit betekent dat alle fiscale instellingen en belastingtarieven die

Belastingen Read More "