Geavanceerde noCaptcha

Ik krijg geen toegang tot FooSales door een XML-RPC bestandstoegangsfout?

De FooSales iPad en Android tablet apps verbinding te maken met uw winkel met behulp van de FooSales REST API (primaire) of WordPress XML-RPC (secundaire). REST API is de verbinding methode de voorkeur omdat het over het algemeen stabieler en veiliger dan XML-RPC. Als de REST API niet toegankelijk is, zal de app proberen om verbinding te maken met behulp van XML-RPC als fallback. FooSales gebruikt

Ik krijg geen toegang tot FooSales door een XML-RPC bestandstoegangsfout? Read More "