WordPress

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales?

Standaard is de toegang tot de FooSales web-en tablet-apps beperkt tot gebruikers met "Beheerder" of "Kassier" gebruiker rollen, of een gebruiker met "publish_foosales" toestemming. Echter, als je extra gebruikers toegang wilt geven tot de app, maar ze niet per se Admin-toegang wilt geven tot je site, kun je de instellingen voor toestemming beheren [...].

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales? Read More "

Klanten

Klanten die worden weergegeven of gemaakt binnen de FooSales apps worden opgeslagen als WooCommerce klanten in de database van uw website. Klanten kunnen worden gemaakt en bekeken vanuit de FooSales apps en binnen uw WooCommerce winkel admin gebied. WooCommerce klanten zijn in wezen WordPress gebruikers die de 'klant' gebruikersrol hebben. Als je nieuw bent

Klanten Read More "