1. Veelgestelde vragen...
  2. FooSales gebruiken
  3. Hoe beperk ik het aantal bestellingen dat wordt opgehaald uit mijn winkel?

Hoe beperk ik het aantal bestellingen dat wordt opgehaald uit mijn winkel?

Na verloop van tijd kun je merken dat er een groot aantal orders wordt opgehaald en weergegeven op het scherm Orders. Sinds versie 1.15.0 van de FooSales WordPress plugin en versie 2.1.0 van de iPad- en Android-tablet-apps, kunt u aangeven hoeveel van de laatst aangemaakte orders in FooSales u wilt weergeven in het scherm Orders.

Hier zijn de stappen om het aantal te laden orders in te stellen:

• Inloggen op uw WordPress beheerdersgebied
  • Navigeer naar de FooSales instellingen via het menu aan de zijkant
  • Stel de vervolgkeuzelijst in op het gewenste aantal in de Bestellingen sectie
  • Wijzigingen opslaan

Totale bestellimiet

De volgende keer dat u laadt de FooSales app en verbinding maken met uw winkel, zal het alleen halen het geselecteerde aantal orders en onderhouden van deze limiet als nieuwe orders worden gemaakt of opgehaald uit uw winkel in de achtergrond. Als u een nieuwe bestelling, zal deze order worden toegevoegd aan de top van de lijst op de Bestellingen scherm en de laatste bestelling in de lijst wordt verwijderd van je apparaat.

Tags , ,