1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooSales gebruiken
  6. /

Hoe print ik bonnen/facturen in FooSales?

Om facturen af te drukken op standaard desktopprinters, kun je de standaard afdrukinstellingen gebruiken om af te drukken in Letter/A4-formaat.

Foosales Webontvangstbewijs afdrukken2

Als je een thermische bonnenprinter hebt, zijn hier de stappen voor het configureren en afdrukken van je bonnen:

• Kies uw bonprinter
  • Afdrukken alle pagina's
  • Selecteer staande lay-out
  • Kies de breedte van uw kassabonpapier
  • De papierlengte kan de langste optie zijn, omdat de printer doorgaat met afdrukken totdat de onderkant van de bon is bereikt en dan automatisch het papier afsnijdt.
  • Stel het aantal pagina's per vel op '1'
  • Headers uitschakelen en voetteksten
    • Google Chrome - met marge ingesteld op standaard het selectievakje wordt weergegeven
    • Mozilla Firefox - Stel de koptekst- en voettekstopties in op "leeg
    • Apple SafariVerwijder het vinkje van de Selectievakje kop- en voettekst
  • Marges moet worden ingesteld op geen
  • Schaal moet worden ingesteld op standaard of 100%

Bezoek de Hardware pagina om alle momenteel ondersteunde afdrukapparaten te zien