1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooSales gebruiken
  6. /

Hoe kan ik e-mails over bestellingen uitschakelen of aanpassen?

FooSales maakt gebruik van ingebouwde WooCommerce instellingen voor het verzenden en beheren van alle bestelling gerelateerde e-mails.

U vindt deze instellingen door in te loggen op uw WordPress beheerdersgebied en navigeren naar:
WooCommerce > Instellingen > E-mails

In dit helpdocument vindt u meer informatie over de e-mailinstellingen van WooCommerce:
https://docs.woocommerce.com/document/configuring-woocommerce-settings/

Sinds versie 1.15.0 van de FooSales WordPress plugin en versie 2.1.0 van de iPad- en Android-tablet-apps, kunt u het verzenden van nieuwe order e-mails voor orders die zijn gemaakt in de FooSales apps uit te schakelen.

Hier volgen de stappen om e-mails over nieuwe bestellingen uit te schakelen:

• Inloggen op uw WordPress beheerdersgebied
  • Navigeer naar de FooSales instellingen via het menu aan de zijkant
  • Klik op het selectievakje naast E-mails voor nieuwe bestellingen in de Bestellingen sectie
  • Wijzigingen opslaan

E-mails over nieuwe bestellingen uitschakelen

Tags , , , , ,