1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooSales gebruiken
  6. /

Hoe worden belastingen berekend voor gastklanten?

Standaard wijzen de FooSales POS apps alle nieuwe orders toe aan de WooCommerce Gast Klant die de standaardlocatie van uw winkel erft. De WooCommerce Gast Klant gebruikt het adres van je winkel om de fiscale locatie van de gastklant te bepalen. Je kunt je adres instellen onder 'WooCommerce -> Instellingen -> Algemeen‘.

Als je een belastingtarief voor je staat hebt ingesteld onder 'WooCommerce -> Instellingen -> Belasting -> Standaardtarieven' dan zal FooSales dit belastingtarief gebruiken. Als er geen belastingtarief is ingesteld voor jouw staat, dan wordt er geen belasting toegevoegd.

Als je wilt dat je fysieke winkel een andere standaard belastinglocatie gebruikt dan de online winkel, kun je een gebruiker/klantprofiel aanmaken (bijvoorbeeld 'POS Gastklant') en die klant instellen als de standaardklant. Om dit te doen, log je in op je website en navigeer je naar FooSales > Instellingen > Klanten en stel de Standaard klant optie naar het relevante klantprofiel.

We raden je sterk aan om de documentatie over Belastingen instellen in WooCommerce en raadpleeg indien nodig een gekwalificeerd belastingadviseur voordat u FooSales gebruikt.