1. Veelgestelde vragen...
  2. FooSales gebruiken
  3. Ondersteunt FooSales aangepaste bestelnummers?

Ondersteunt FooSales aangepaste bestelnummers?

Als je een plugin van een derde partij gebruikt die WooCommerce bestelnummersOf het nu gaat om willekeurig gegenereerde tekens of om een voor- of achtervoegsel dat is toegevoegd aan de bestel-ID, dit aangepaste bestelnummer wordt ook weergegeven in FooSales.

FooSales gebruikt de WooCommerce get_order_number() functie om het aangepaste bestelnummer te krijgen. Als u niet een plugin van derden gebruikt die het bestelnummer aanpast, is het standaard order ID wordt weergegeven. Het aangepaste bestelnummer wordt alleen gebruikt voor weergave en is te zien op de Scherm Bestellingen en afgedrukte ontvangstbewijzen. Je kunt ook naar bestellingen zoeken met het aangepaste bestelnummer.