1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Fouten
  6. /

Waarom worden de betaalmethoden niet weergegeven?

FooSales biedt de mogelijkheid om betaalmethoden beheren vanuit uw WordPress beheerdersgebied. Met behulp van de bestaande WooCommerce scherm voor beheer van betalingsmethodekunt u in-/uitschakelen specifieke betalingsmethoden, de weergavevolgorde wijzigenen geef ze aangepaste titels door te klikken op de Beheer knop.

knop. Als je de FooSales betaalmethoden al hebt geconfigureerd en ze verschijnen nog steeds niet binnen de FooSales apps, controleer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat u de nieuwste FooSales WordPress plugin (1.18.x) en FooSales iPad en Android apps (2.3.x) geïnstalleerd
  • Controleer de configuratie van plugins van derden die de weergave van WooCommerce-betaalmethoden kunnen beperken. Bijvoorbeeld de 'WooCommerce Rolgebaseerde betaling Verzendmethoden' extensie beperkt de betalingsmethoden die beschikbaar zijn voor elke gebruikersrol. Als de POS-betaalmethoden niet zijn ingeschakeld voor de 'Beheerder' gebruikersrol, worden ze niet weergegeven in de FooSales apps.
Tags , ,