1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Privacy
  6. /

Slaat FooSales mijn gegevens op of geeft het door aan derden?

FooSales verbindt rechtstreeks met uw WooCommerce database met behulp van een beveiligde API die uw winkel gegevens (klanten, producten en bestellingen) haalt. Niets van deze informatie wordt opgeslagen of doorgegeven aan derden servers, inclusief de onze.

WooCommerce behandelt alle ecommerce-functionaliteit en betalingsverwerking op precies dezelfde manier als uw online winkel. De enige klantgegevens die we opslaan aan onze kant is gerelateerd aan uw werkelijke FooSales account en factureringsgegevens (dat wil zeggen naam, factuuradres, website winkel URL, e-mailadres en wachtwoord).

FooSales voldoet aan de EU's Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) voor extra gemoedsrust.