1. Veelgestelde vragen...
  2. Setup
  3. Hoe configureer ik FooSales om te werken met een NGINX server?

Hoe configureer ik FooSales om te werken met een NGINX server?

Als uw site draait op een NGINX server en je hebt een FooSales voor WooCommerce abonnement van de WooCommerce MarktplaatsVoeg de volgende regel code toe aan je server config bestand en herstart de server om er zeker van te zijn dat het goed draait:

rewrite ^/foosales/static/(.*) /wp-content/plugins/foosales-for-woocommerce/public/build/static/$1;

Let op dat dit niet worden toegevoegd aan een plugin-bestand, het wp-config.php bestand of het functions.php bestand van je thema. Het is de bedoeling dat het wordt toegevoegd aan je server config bestand en het wordt aanbevolen dat je server admin deze wijzigingen uitvoert. Voor meer informatie over het toevoegen van herschrijfregels aan een Nginx server, voel je vrij om lees dit bericht op de officiële Nginx blog.