1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Setup
  6. /

Ik krijg geen toegang tot FooSales door een XML-RPC bestandstoegangsfout?

De FooSales iPad en Android tablet-apps maak verbinding met je winkel met de FooSales REST API (primair) of WordPress XML-RPC (secundair). REST API heeft de voorkeur als verbindingsmethode omdat deze over het algemeen stabieler en veiliger is dan XML-RPC. Als de REST API niet toegankelijk is, zal de app proberen verbinding te maken met behulp van XML-RPC als noodoplossing. FooSales gebruikt de XML-RPC bestand voor het beoogde doel, maar spammers gebruiken dit bestand vaak voor snode bedoelingen. Als zodanig kunnen sommige hosting providers of beveiligingsplugins de verhoogde server verzoeken via dit bestand ten onrechte markeren als verdacht en de FooSales app blokkeren van de toegang tot dit bestand. XML-RPC bestand.

Je moet er eerst voor zorgen dat de REST API is toegankelijk door het volgende adres in te voeren in uw webbrowser: 'www.YOURWEBSITE.com/wp-json/foosales/v4'
Je zou een scherm moeten zien met code die begint met {"namespace":"foosales/v2","routes": in tegenstelling tot een foutpagina zoals 404 bestand niet gevonden wat aangeeft dat er iets mis is met uw serverconfiguratie of de REST API is geblokkeerd.

Als je een CAPTCHA plugin of beveiligingsgerelateerde plugin geïnstalleerd op je website zoals Wordfence of iThemes Beveiliging, schakel deze dan tijdelijk uit en probeer opnieuw verbinding te maken met de FooSales app. Als je verbinding kunt maken, dan blokkeerde de plugin de toegang en moet deze permanent worden uitgeschakeld of anders worden geconfigureerd.

Je kunt ook je hostingbedrijf vragen om te bevestigen dat er geen beveiligingsbeperkingen zijn op het bestand 'xmlrpc.php', dat deel uitmaakt van WordPress en adviseren als het IP-adres van uw apparaat is geblokkeerd voor verbinding met uw site.

Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met FooSales Technische ondersteuning en geef zoveel mogelijk details zodat we je andere mogelijke oplossingen kunnen voorstellen..