1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Setup
  6. /

Welke rol/gebruikerstoestemming heb ik nodig om in te loggen op FooSales?

Standaard is de toegang tot de FooSales web en tablet apps beperkt tot gebruikers met de "Beheerder" of "Kassier" gebruikersrollen of elke gebruiker met "publiceer_verkoop" toestemming. Als je echter wilt dat extra gebruikers toegang hebben tot de app, maar ze niet per se Admin-toegang tot je site wilt geven, kun je de toestemmingsinstellingen voor andere gebruikersrollen beheren door een gratis WordPress-plugin van derden te installeren.

1. Inloggen op uw WordPress Beheersgebied en installeer en activeer de Gebruikersrol-editor plugin: https://wordpress.org/plugins/user-role-editor/
  2. Navigeer naar Gebruikers > Editor Gebruikersrol
  3. Selecteer de gebruikersrol die toegang moet hebben tot specifieke FooSales-functies onder "Rol selecteren en de mogelijkheden ervan wijzigen" optie
  4. Voer het woord " infoosales" in de tekstvak snelfilter
  5. Vink het vakje naast " aanpubliceer_verkoop"
  6. Klik op de knop "Update" knop aan de rechterkant

Gebruikersrol Editor Screenshot