1. Veelgestelde vragen...
  2. Pre-Sales
  3. Hoe moeilijk is het om FooSales in te stellen, aangezien ik niet erg technisch ben?

Hoe moeilijk is het om FooSales in te stellen, aangezien ik niet erg technisch ben?

Het installatieproces van FooSales is heel eenvoudig. Het meest technische deel is het installeren van de FooSales WordPress plugin en het aansluiten van uw WooCommerce winkel naar FooSales. De FooSales WordPress plugin kan direct worden geïnstalleerd vanuit uw WordPress admin gebied door te kiezen voor 'Add New' in het Plugins menu, zoeken naar "FooSales" en klik op "Nu installeren". U kunt ook downloaden en installeren van de plugin handmatig als je dat liever hebt.

We raden je aan de Started krijgen pagina die je door het hele installatieproces leidt.