1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Pre-Sales
  6. /

Wat is de definitie van een "gebruiker" en "apparaat" in een FooSales plan?

Een "gebruiker" in wezen verwijst naar een geregistreerde WordPress gebruikersaccount dat FooSales toegang, dus bijvoorbeeld, als een paar verschillende mensen dezelfde inloggegevens dan telt dat als een enkele "gebruiker", maar als dezelfde mensen zullen toegang krijgen tot FooSales van individuele accounts, classificeren we ze als "meerdere gebruikers".

Je kunt extra gebruikers toevoegen aan elk plan met de FooSales Gebruiker Add-on

Ook voor apparaten is de licentie niet gekoppeld aan een bepaald apparaat en FooSales kan gelijktijdig worden gebruikt op verschillende apparaten/machines op een bepaald moment op basis van de limiet die is opgegeven in het type plan.

U kunt extra apparaten toevoegen aan elk plan met de FooSales apparaat add-on

Raadpleeg onze prijzen pagina voor de huidige plannen en prijzen.

Tags , , ,