1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Started worden

FooSales is ontworpen om snel en eenvoudig te installeren. FooSales maakt gebruik van uw bestaande WooCommerce winkel instellingen, wat betekent dat uw bestaande gebruikers, product-en fiscale instellingen worden automatisch toegepast in FooSales. Dit vermindert drastisch de tijd die nodig is om setup FooSales en zorgt ervoor dat uw winkel gegevens blijft gecentraliseerd en consistent.

Ga om te beginnen naar onze Started krijgen pagina of volg deze stappen: