1. Onderwerpen
  2. Barcodes

Barcodes

Barcodes zijn in wezen visuele representaties van cijfers en letters. FooSales kan de meeste barcodes scannen via de ingebouwde camera van het apparaat in de app of een compatibele Bluetooth-barcodescanner, en het zal een product identificeren met een overeenkomend product ID of SKU als het bestaat in de database van je winkel.

Barcodes maken #

Je barcode moet de product ID of alfanumerieke waarde opgeslagen in de product SKU-veld in WooCommerce. FooSales genereert geen barcodes, maar je kunt elke online barcode generator gebruiken om je eigen barcodes te maken en af te drukken van het product/variatie ID of het product/variatie SKU zoals het verschijnt in WooCommerce. Bij het koppelen van de app of webapp van FooSales met een handheld barcodescannerElk type barcode dat de scanner kan scannen, kan worden gebruikt.

Hier is een uitgebreide lijst van alle barcode-indelingen die momenteel worden ondersteund bij gebruik van de De ingebouwde camera van de tablet om barcodes te scannen in de FooSales apps:

iOS
  • Azteek
  • Code 39
  • Code 39 Mod 43
  • Code 93
  • Code 128
  • Gegevensmatrix
  • EAN-8
  • EAN-13
  • Interleaved 2 van 5
  • ITF 14
  • PDF 417
  • QR-code
  • UPC-E
Android
  • Azteek
  • Code 39
  • Code 93
  • Code 128
  • Gegevensmatrix
  • EAN-8
  • EAN-13
  • ISBN
  • ITF
  • PDF 417
  • QR-code
  • UPC-A
  • UPC-E

Barcodes scannen #

Barcodes kunnen worden gescand met uw De ingebouwde camera van de tablet of met een handheld USB- of Bluetooth-streepjescodescanner.

. Wanneer je de app voor het eerst start, krijg je een melding dat de nauwkeurigheid van het scannen bij gebruik van een ingebouwde camera sterk afhankelijk is van de snelheid en kwaliteit van de camera van je apparaat. Zodra u hebt bevestigd dat u begrijpen Hiermee kun je barcodes scannen door ze voor de ingebouwde camera te houden.

Je hoeft alleen maar een streepjescode voor de camera te houden en de FooSales app scant de streepjescode en zoekt naar de product ID of SKU met behulp van de gescande waarde. Als het product is geïdentificeerd, wordt het automatisch toegevoegd aan de winkelwagen.

U kunt het scanvenster verbergen door de optie sluiten (X) pictogram en kunt u overschakelen naar de camera aan de voorkant met de knop omgekeerde icoon.

Om over te schakelen naar een externe Bluetooth-streepjescodescanner, selecteert u gewoon de optie Bluetooth-pictogram. Het scannerscherm klapt dan dicht en wacht tot een Bluetooth-barcodescanner verbinding maakt en barcodewaarden naar de app stuurt.

Fouten bij het scannen van streepjescodes #

Als de ingebouwde camera van je tablet barcodes niet goed scant, raden we je aan een Bluetooth-barcodescanner aan je apparaat te koppelen, omdat deze over het algemeen sneller en nauwkeuriger zijn.

Bezoek de Hardware pagina om alle momenteel ondersteunde apparaten te zien

Tags , , , , , , , , , ,