1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Betalingen

Worden betaalmethoden niet correct weergegeven? Lees het volgende FAQ

FooSales betaalmethoden kunnen worden beheerd vanuit uw WordPress admin dashboard.

Inloggen op uw WordPress admin dashboard en ga naar FooSales > Instellingen > Betaalmethoden.

Met behulp van het bestaande WooCommerce-scherm voor het beheer van betaalmethoden kunt u in-/uitschakelen specifieke betalingsmethoden, de weergavevolgorde wijzigenen geef ze aangepaste titels door te klikken op de Beheer knop.

Foosales Aangepaste betalingswijzen 2 1024X699 1
Het scherm Betaalmethoden waar specifieke betaalmethoden opnieuw kunnen worden gerangschikt en in- of uitgeschakeld.
Schermopname 2021 05 21 Om 12.59.07
Een betaalmethode kan een andere naam krijgen door op de knop 'Beheren' te klikken en een aangepaste titel in te voegen.

Eenmaal gewijzigd, zullen uw wijzigingen worden weergegeven in de FooSales apps de volgende keer dat u verbinding maakt met uw winkel (Let op: het kan nodig zijn om ontkoppelen en maak opnieuw verbinding met je winkel om de wijzigingen door te voeren).

Betaalmethoden Foosales

FooSales biedt directe integraties met Square en Stripe om betalingen te verwerken. Square hardware accepteert EMV-chipkaarten, kaarten met magneetstrook, Apple Betalen, Google Betalen, Samsung Pay en NFC. Stripe-lezers ondersteunen EMV-chip, NFC/contactloos, Apple Betalen, Google Betalen en magstripe.

Als je geen Square of Stripe gebruikt, kunnen kaartbetalingen handmatig worden verwerkt met een kaartlezer van een derde partij naar keuze en ingesteld op "Kaart Betaling" bij het afrekenen. Je zou dan gewoon de kaart knop en FooSales zal metadata toe te voegen aan de bestelling, zodat u kunt zien wat de betaalmethode was in uw WooCommerce back-end. Het voordeel hiervan is dat FooSales u niet beperken tot een specifieke dienstverlener en u kunt dus gebruik maken van elke dienst die past bij uw behoeften op basis van kosten en beschikbaarheid. Betalingstype kan ook worden ingesteld op

Betalingstype kan ook worden ingesteld op Contant, Directe bankoverschrijving, Controleer, Rembours en Andere betaalmethode.

Bij het bekijken van bestellingen in uw WooCommerce winkel, zullen de bestellingen verwerkt door FooSales toont de relevante betalingstijd in de POS kolom. Standaardbestellingen die online zijn vastgelegd via WooCommerce worden weergegeven als Online tag. Je kunt bestellingen ook filteren met de vervolgkeuzelijst 'ordertype.

FooSales ondersteunt ook gesplitste betalingen. U kunt deze functie gebruiken door de Gesplitste betaling betalingsmethode op het beheerscherm voor de WooCommerce-betalingsmethode.

Foosales Betalingsmethoden Bestellingen 1024X607 1

Met de filter 'ordertype' in het WooCommerce dashboard kun je orders filteren op basis van waar ze zijn vastgelegd (Online of POS) en de gebruikte betaalmethode.

Artikelen

Tags , , , , , , , , , , ,