1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. FooSales iPad en Android...
  6. /

Minimumvereisten

De FooSales web app draait in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

Om de FooSales tablet-appsJe hebt een iPad of Android-tablet van een laat model nodig.

Minimumvereisten voor Android: #

• Android 7.0 (Nougat) of hoger
  • Android-tablet met een scherm van 7" of meer
  • Camera (voor- of achterzijde of beide voor het scannen van streepjescodes)
  • Internetverbinding
    Let op: het nauwkeurig scannen van streepjescodes is volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera('s).

Minimumvereisten voor iPad: #

• iOS 12.0 of hoger
  • Elke iPad (versie 3 of hoger), iPad Mini of iPad Pro
  • Internetverbinding
    Let op: het nauwkeurig scannen van streepjescodes is volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera('s).

FooSales gebruikt de ingebouwde camera('s) van de tablet om barcodes te scannen, maar ondersteunt ook compatibele Bluetooth barcodescanners en printers. Bezoek de pagina Hardware om alle apparaten te zien die momenteel worden ondersteund.

Tags , ,