linkedin
  1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

FooSales Web applicatie

Inloggen op de FooSales web app: https://web.foosales.com

De FooSales web app is een cross-platform browser-gebaseerde applicatie die functioneert op een vergelijkbare manier als de FooSales tablet apps. De web-app verbindt met uw winkel veilig met behulp van de FooSales REST API.

De FooSales web app werkt in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

Je kunt een overzicht en vergelijking van alle huidige functies bekijken in de Web- en Tablet-apps

De FooSales-webapp gebruiken #

Artikelen

Tags , ,