1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Inleiding
  6. /

Prijzen en plannen

Kijk eens naar de FooSales Prijzen

FooSales biedt een 7-daagse gratis proefversie die volledig gebruik van de FooSales web en tablet-apps. Nadat 7 dagen zijn verstreken, moet u een FooSales Plan kopen om de apps te kunnen blijven gebruiken. De FooSales-plannen omvatten toegang tot alle huidige functies. Het verschil tussen de FooSales Abonnementen is beperkt tot het aantal websites en gebruikers die u in staat bent om toegang te krijgen met de FooSales apps:

• Plan voor één domein - Gebruikt door jou of een klant op één domein, maximaal 3 verschillende gebruikers of apparaten
  • Plan met meerdere domeinen - Gebruikt door jou of een klant op maximaal 5 domeinen, maximaal 9 verschillende gebruikers of apparaten

Bij het aansluiten van een FooSales app naar uw winkel, zal de app eerst de URL ingevoerd op de app inlogscherm naar een beveiligde FooSales API-service. De dienst zal dan bepalen of de URL is gekoppeld aan een actieve gratis proefperiode of actieve FooSales plan.

U kunt beheren welke sites aan uw account zijn gekoppeld op de Mijn account sectie waartoe je toegang hebt via de FooSales website.

Een "gebruiker" in wezen verwijst naar een geregistreerde WordPress gebruikersaccount dat FooSales toegang, dus bijvoorbeeld, als een paar verschillende mensen dezelfde inloggegevens dan telt dat als een enkele "gebruiker", maar als dezelfde mensen zullen toegang krijgen tot FooSales van individuele accounts, classificeren we ze als "meerdere gebruikers".

Ook voor apparaten is de licentie niet gekoppeld aan een bepaald apparaat en FooSales kan gelijktijdig worden gebruikt op verschillende apparaten/machines op een bepaald moment op basis van de limiet die is opgegeven in het type plan.

FooSales Toevoegingen #

FooSales add-ons zijn optionele extra's en een actieve FooSales plan is vereist om een add-on te kopen.

Een plan upgraden #

Op elk gewenst moment kun je upgraden van een actieve of verlopen gratis proefperiode naar een betaalde FooSales Plan. Je kunt ook upgraden van een Single Domain Plan naar een Multiple Domain Plan.

Let op: als je een upgrade uitvoert van een Enkel-domeinplan naar een Meervoudig-domeinplan, moet je het Enkel-domeinplan annuleren.

Een plan annuleren #

Bezoek de Mijn account > Plannen sectie van de FooSales website, selecteert u het plan dat u wilt annuleren en selecteer de annuleren knop. Je wordt dan gevraagd om een annuleringsaanvraagformulier in te vullen om de annuleringsprocedure te starten.

Automatische verlengingen uitschakelen #

U kunt jaarlijkse automatische verlengingen opschorten door in te loggen op uw FooSales Accountklik op "Plannen" in de linkerzijbalk en klik vervolgens op de "Bekijk" naast het plan waarvoor je de automatische verlengingen wilt uitschakelen. Schakel ten slotte de instelling in die "Auto Vernieuwen" naar de "Uit" positie die je account "In de wacht".

Door dezelfde procedure hierboven te volgen, kunt u "Reactiveren" je plan wanneer je FooSales wilt blijven gebruiken.

Tags , , , , , , , , , ,