1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Rapporten

WooCommerce Analytics is de officiële rapportage- en gegevensanalysetool voor WooCommerce-winkels. Met behulp van een 'Verkoopkanaal' filter, FooSales heeft ook de mogelijkheid om "Online Only" en "POS Only" orders afzonderlijk te bekijken in de WooCommerce Analytics  > Bestellingen verslag.

Om toegang te krijgen tot WooCommerce Analytics, ga naar WordPress beheerder > Analytics > Bestellingen. Gebruik de 'Verkoopkanaal' filter om "Alleen online" en "Alleen POS" bestellingen afzonderlijk te bekijken.

Screenshot 2022 08 18 Om 13.35.11

Alleen bestellingen die zijn gemaakt nadat de FooSales WordPress plugin is bijgewerkt naar versie 1.28.1 bevatten de vereiste order meta om "Online Only" bestellingen te bekijken. Als u wilt de meta toe te voegen aan eerdere bestellingen, volg dan de stappen beschreven in dit helpdocument.

Dagelijkse samenvatting #

Er is ook een Dagelijkse samenvatting functie ingebouwd in FooSales die handig is om een momentopname te krijgen van totale verkopen en betalingswijzen die zijn verwerkt via de FooSales apps op een bepaalde dag, inclusief voorgaande dagen.

Om de dagelijkse samenvatting te openen, tikt/klikt u op Bestellingen in het menu van de FooSales POS app en tik/klik vervolgens op de drie puntjes () naast de corresponderende datum om het Dagoverzicht te openen.

Foosales Dagelijks Overzicht Screenshot 1
Foosales Dagelijks Overzicht Scherm
Tags , , , , , , ,