1. Onderwerpen
  2. Mijn account
  3. Je gegevens bijwerken

Je gegevens bijwerken

Gebruikersinstellingen #

U kunt uw naam en e-mailadres wijzigen en uw wachtwoord bijwerken vanuit de Mijn account sectie van de FooSales website.

Navigeer naar FooSales.com > Mijn account > Instellingen om uw profielinstellingen te bewerken.

Vergeet niet om op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken als je klaar bent.

Instelling Gebruikersgegevens bijwerken

Factureringsgegevens #

Je kunt op elk gewenst moment je factureringsgegevens bewerken, waaronder je voor- en achternaam, bedrijfsgegevens, factuuradres, BTW-nummer enzovoort.

Navigeer naar FooSales.com > Mijn accountFactuuradres > Bewerk en wijzig indien nodig uw factureringsgegevens.

Vergeet niet om op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken als je klaar bent.

Deze gegevens worden opgenomen in alle toekomstige facturen en je kunt ook download een PDF-versie van de FooSales-factuur die de laatste wijzigingen bevat.

Instelling Factureringsgegevens bijwerken