1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Mijn account
  6. /

Je winkel(s) koppelen aan FooSales

Bij het aansluiten van de FooSales apps op uw winkel, zullen de apps automatisch controleren of de URL die u hebt ingevoerd is gekoppeld aan een actieve FooSales gratis trial of een actieve FooSales plan.

Om ervoor te zorgen dat je URL wordt gevonden in ons systeem, moet je ervoor zorgen dat de juiste URL is ingevoerd in het veld Mijn account sectie op de FooSales website en dat het overeenkomt met uw websites URL en de URL ingevoerd in de app (Dit is de URL die je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde).

Als u meer dan één domein nodig hebt, kunt u uw plan upgraden naar een Plan voor meerdere domeinen.

Schermopname 2021 01 26 Om 2.46.39 Pm

• Zorg ervoor dat je URL consistent is opgemaakt. Als je site bijvoorbeeld 'www' gebruikt aan het begin van de URL, zorg er dan voor dat dit consistent wordt ingevoerd in het gedeelte Mijn account en het app-verbindingsscherm.
  • BELANGRIJK: Als beleid, FooSales werkt alleen voor sites die HTTPS gebruiken. Dit is om ervoor te zorgen dat jouw gegevens en de privacy van klanten veilig blijft.
Tags ,