1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Mijn account
  6. /

Betalingsmethode wijzigen

Ga naar FooSales.com > Mijn account > Plannen om de details van je plan te bekijken.

Schermopname 2021 01 26 Om 2.54.09 Pm

Klik op de Betaling wijzigen en selecteer vervolgens een andere betaalmethode en voer je nieuwe betaalgegevens in (betaalmethoden verschillen per regio).

Vergeet niet de De betalingsmethode voor al mijn huidige plannen bijwerken Schakel het selectievakje in om de betalingsmethode voor al je huidige plannen bij te werken, anders moet je ze allemaal afzonderlijk wijzigen.

Fs wijzigt betalingsopties voor abonnementen

Klik op de Betalingsmethode wijzigen knop om de wijzigingen door te voeren.