1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /

Offline modus

De FooSales offline modus functie maakt het mogelijk om het grootste deel van de FooSales point of sales functionaliteit te gebruiken zonder een actieve internetverbinding. Dit is handig voor situaties waarin uw bedrijf locatie heeft beperkte toegang tot internet of je hebt een stroomstoring en het internet gaat naar beneden. Het is belangrijk op te merken dat offline modus kan alleen worden geactiveerd nadat je bent ingelogd op de FooSales app en een eerste download van al je relevante winkelgegevens hebt voltooid, waarvoor wel een actieve internetverbinding nodig is.

Ga naar Instellingen en schakel de Offline modus instelling. Als je dit doet, verschijnt er een blauwe balk onderaan het scherm die de datum en tijd weergeeft waarop de app in offline modus ging.

Foosales offline modus

U kunt op elk moment weer online gaan door offline modus uitschakelen in de Instellingen scherm of door te tikken op Online gaan rechtsonder in de voettekst. De app zal dan proberen om alle nieuwe bestellingen en wijzigingen die zijn gemaakt tijdens de offline modus te synchroniseren met uw WooCommerce winkel. U kunt ook

U kunt ook duidelijk of export wijzigingen die zijn gemaakt in offline modus. Als u ervoor kiest om duidelijk Als u offline wijzigingen aanbrengt, zet de app alle producten en orders die werden gewijzigd terwijl de app zich in offline modus bevond, terug naar de oorspronkelijke waarden toen de app voor het laatst offline was. online. Als je de offline modus uitschakelt na het wissen van je offline wijzigingen, zijn er geen gegevens meer om te synchroniseren met je winkel.

Afbeelding Fc5Cbde5050E 1

Bestellingen #

Nieuwe bestellingen, geannuleerde bestellingen en terugbetalingen gemaakt terwijl je in offline modus bent, worden opgeslagen op je apparaat en kunnen worden gesynchroniseerd met je WooCommerce database wanneer je weer online bent.

Afbeelding Dbba3Ae523A6 1

Producten #

Alle productwaarden kunnen worden gewijzigd behalve voor voorraad-/voorraadgerelateerde waarden. Dit is om mismatches te voorkomen tussen de online winkel en andere apparaten die FooSales in online modus gebruiken.

Klanten #

Klanten kan niet worden gemaakt of gewijzigd in offline modus. Dit is om mismatches te voorkomen tussen de online winkel en andere apparaten waarop FooSales in online modus draait.

Wijzigingen importeren/exporteren #

Als u export uw offline wijzigingen, een aangepast XML-bestand wordt gegenereerd die je als bijlage naar een e-mailadres kunt sturen (in de iOS en Android tablet apps) of direct kunt downloaden (in de Web app) om een back-up te maken van alle offline activiteit.

U kunt dan gebruik maken van de FooSales importeren die u kunt vinden onder het 'FooSales' zijbalkmenu in uw WordPress beheerdersgebied om dit XML-bestand met al uw offline activiteiten te importeren. U ziet een log van alle wijzigingen die werden aangebracht in uw WooCommerce database zodra het importeren is voltooid.

Houd er rekening mee dat alle offline wijzigingen alleen eenmaal ingevoerdDus als het importeren wordt afgebroken en je importeert hetzelfde bestand opnieuw, dan worden alle wijzigingen die eerder met succes zijn geïmporteerd overgeslagen.

Foosales Invoer

Houd er rekening mee dat offline wijzigingen exporteren vanuit het scherm Instellingen niet automatisch de offline wijzigingen van het apparaat wissen. Om te voorkomen dat er dubbele orders worden aangemaakt na het exporteren en importeren van offline wijzigingen, moet je op de knop Duidelijk knop op het scherm Instellingen zodat de offline wijzigingen die geëxporteerd werden, gewist kunnen worden. Je kunt dan weer online gaan zonder offline wijzigingen te synchroniseren.

Tags , , , , , , , , , , , ,