1. Onderwerpen
  2. FooSales WordPress-plugin

FooSales WordPress-plugin

De FooSales WordPress plugin voegt extra instellingen en functionaliteit aan uw WooCommerce winkel. Deze instellingen worden gebruikt door de FooSales point of sale apps om te bepalen welke producten moeten worden weergegeven binnen de apps en welke informatie moet worden weergegeven op kassabonnen / facturen. De FooSales POS apps

De FooSales POS apps werkt niet als de FooSales plugin niet is geïnstalleerd en geactiveerd op je site.

Artikelen

Tags