gebruikers

Wat is de definitie van een "gebruiker" en "apparaat" in een FooSales plan?

Een "gebruiker" in wezen verwijst naar een geregistreerde WordPress gebruikersaccount dat FooSales toegang, dus bijvoorbeeld, als een paar verschillende mensen dezelfde inloggegevens dan telt dat als een enkele "gebruiker", maar als dezelfde mensen zullen toegang krijgen tot FooSales van individuele accounts, classificeren we ze als "meerdere gebruikers".

Wat is de definitie van een "gebruiker" en "apparaat" in een FooSales plan? Read More "

Klanten

Klanten die worden weergegeven of gemaakt binnen de FooSales apps worden opgeslagen als WooCommerce klanten in de database van uw website. Klanten kunnen worden gemaakt en bekeken vanuit de FooSales apps en binnen uw WooCommerce winkel admin gebied. WooCommerce klanten zijn in wezen WordPress gebruikers die de 'klant' gebruikersrol hebben. Als je nieuw bent

Klanten Read More "