prijzen

Welke licentie moet ik kopen om FooSales op verschillende subdomeinen te gebruiken?

Elke website of subdomein heeft zijn eigen licentie nodig om FooSales te kunnen gebruiken. Dus bijvoorbeeld, als uw setup is https://subdomain1.yoursite.com, https://subdomain2.yoursite.com enz. OF https://www.yoursite.com/site1/, https://www.yoursite.com/site2/ enz. moet je een Meerdere Domeinen Plan aan te schaffen. Als je een enkele website / domein en zou graag FooSales te testen op een staging site van tijd tot tijd, je [...]

Welke licentie moet ik kopen om FooSales op verschillende subdomeinen te gebruiken? Read More "

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten?

Een actieve FooSales plan geeft u toegang tot FooSales op alle platforms voor hetzelfde bedrag (iPad, Android tablet en web). De optionele Square Payments add-on en Stripe Payments add-on zijn nodig voor de betaling integraties die kunnen worden gekocht samen met een plan of apart als je wilt om ze toe te voegen in de toekomst.

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten? Read More "

Wat is de definitie van een "gebruiker" en "apparaat" in een FooSales plan?

Een "gebruiker" in wezen verwijst naar een geregistreerde WordPress gebruikersaccount dat FooSales toegang, dus bijvoorbeeld, als een paar verschillende mensen dezelfde inloggegevens dan telt dat als een enkele "gebruiker", maar als dezelfde mensen zullen toegang krijgen tot FooSales van individuele accounts, classificeren we ze als "meerdere gebruikers".

Wat is de definitie van een "gebruiker" en "apparaat" in een FooSales plan? Read More "

Prijzen en plannen

Neem een kijkje op de FooSales Prijzen FooSales Add-ons Upgraden van een plan Annuleren van een plan Deactiveren Auto-verlengingen FooSales biedt een 7-dagen gratis proefperiode die volledig gebruik van de FooSales web en tablet apps omvat. Na 7 dagen moet je een FooSales Plan kopen om verder te gaan met het gebruik van de apps. De

Prijzen en plannen Read More "