Square

Waarom is FooSales vastgelopen op "Betalingsverwerking" of "Wachten om te koppelen" bij gebruik van de Square Terminal?

Bij het koppelen of het verwerken van een betaling of terugbetaling met behulp van een Square Terminal apparaat, Square stuurt updates naar FooSales via de Webhook abonnement dat u hebt gemaakt bij de eerste set-up van de Square Terminal integratie. Als FooSales vastloopt te wachten op het apparaat te koppelen of voor een betaling of terugbetaling te voltooien verwerking, kan het [...]

Waarom is FooSales vastgelopen op "Betalingsverwerking" of "Wachten om te koppelen" bij gebruik van de Square Terminal? Read More "

Square Integratie van betalingen

FooSales integreert met Square hardware om kaartbetalingen direct vast te leggen in de FooSales apps voor een naadloze kassa-ervaring. Er is geen noodzaak om productcatalogi synchroniseren tussen uw WooCommerce winkel en uw Square account. Ordertotalen worden verzonden naar Square bij het afrekenen en na de betaling succesvol wordt afgerond, FooSales vult automatisch de WooCommerce

Square Integratie van betalingen Read More "

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten?

Een actieve FooSales plan geeft u toegang tot FooSales op alle platforms voor hetzelfde bedrag (iPad, Android tablet en web). De optionele Square Payments add-on en Stripe Payments add-on zijn nodig voor de betaling integraties die kunnen worden gekocht samen met een plan of apart als je wilt om ze toe te voegen in de toekomst.

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten? Read More "

Verwerkt FooSales betalingen of integreert het met kaartlezers van derden?

FooSales biedt directe integratie met Square Terminal (alle FooSales apps), Square Readers (tablet apps alleen) en Stripe Terminal lezers voor het verwerken van betalingen. Raadpleeg de betalingen help-sectie voor meer informatie. Als u geen gebruik maakt van Square of Stripe, kunnen kaartbetalingen handmatig worden verwerkt met behulp van een derde partij kaartlezer van uw keuze en ingesteld op

Verwerkt FooSales betalingen of integreert het met kaartlezers van derden? Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooSales plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress admin gebied en navigeer naar FooSales > Instellingen in de linker zijbalk. Gebruikersinstellingen POS Klanten Klant gebruikersrol De FooSales apps haalt alleen gebruikers met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box. Standaard Klant selecteren

Plugin-instellingen Read More "

Prijzen en plannen

Neem een kijkje op de FooSales Prijzen FooSales Add-ons Upgraden van een plan Annuleren van een plan Deactiveren Auto-verlengingen FooSales biedt een 7-dagen gratis proefperiode die volledig gebruik van de FooSales web en tablet apps omvat. Na 7 dagen moet je een FooSales Plan kopen om verder te gaan met het gebruik van de apps. De

Prijzen en plannen Read More "

Kassa

Zodra producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen, moet u het afrekenproces voltooien, zodat de bestelling van de klant wordt gegenereerd en opgeslagen in uw WooCommerce database. Om het afrekenproces te starten, selecteert u de knop Afrekenen rechtsonder in het scherm. Vervolgens moet u de volgende onderdelen invullen [...].

Kassa Read More "

Betalingen

Betaalmethoden niet correct weergegeven? Lees de volgende FAQ FooSales betaalmethoden kunnen worden beheerd vanuit uw WordPress admin gebied. Log in op uw WordPress admin gebied en ga naar FooSales > Instellingen > Betaalmethoden. Met behulp van de bestaande WooCommerce betaalmethode management scherm, kunt u inschakelen / uitschakelen specifieke betalingsmethoden, wijzigen van de weergave volgorde, en geef ze aangepaste titels door te klikken op de knop Beheren. Zodra