Moet ik nog steeds een gebruikerssleutel en geheim invoeren om in te loggen op de webapp?

Sinds versie 1.1.0 van de FooSales web-app, is de manier waarop gegevens worden opgehaald en teruggestuurd naar uw winkel veranderd. Voorheen was de FooSales web app verbonden met uw WooCommerce winkel door gebruik te maken van de WooCommerce REST API. De WooCommerce REST API authenticeert door middel van een Consument sleutel en Secret sleutel die moet worden [...]

Moet ik nog steeds een gebruikerssleutel en geheim invoeren om in te loggen op de webapp? Read More "