facturen

Waarom loopt de tekst over naar de volgende regel in mijn mPOP-bonnen?

Bij het gebruik van de Star Micronics mPOP kassabonprinter en kassalade combo voor het afdrukken van kassabonnen van FooSales, kunt u merken dat meerdere regels tekst op de volgende regel komen te staan. Ontvangstbewijzen worden afgedrukt met 32 tekens per regel, maar afhankelijk van hoe uw mPOP is geconfigureerd, kan elk teken meer ruimte in beslag nemen, waardoor [...]

Waarom loopt de tekst over naar de volgende regel in mijn mPOP-bonnen? Read More "

Hoe print ik bonnen/facturen in FooSales?

Om facturen af te drukken op standaard desktopprinters, kun je de standaard afdrukinstellingen gebruiken om af te drukken in Letter/A4-formaat. Als je een thermische bonnenprinter hebt, zijn hier de stappen voor het configureren en afdrukken van je bonnen: Kies je bonnenprinter Druk alle pagina's af Kies de staande lay-out Kies de breedte van je bonnenpapier Het papier

Hoe print ik bonnen/facturen in FooSales? Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooSales plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress admin gebied en navigeer naar FooSales > Instellingen in de linker zijbalk. Gebruikersinstellingen POS Klanten Klant gebruikersrol De FooSales apps haalt alleen gebruikers met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box. Standaard Klant selecteren