iPad

Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer?

Als je probeert om een kassabon af te drukken met een Bluetooth thermische printer (zoals de Star Micronics TSP650II) op een iPad, kun je tegen een probleem aanlopen waarbij de printer is verbonden met de FooSales app via de Bluetooth-instellingen van de iPad, maar de FooSales app opent alleen het AirPrint dialoogvenster in plaats van de kassabon af te drukken [...]

Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer? Read More "