webapp

Vernieuwen van achtergrondgegevens

In eerdere versies van de FooSales WordPress plugin en FooSales apps, de enige manier om de meest recente product-en ordergegevens ophalen uit uw winkel was om te sluiten en opnieuw opstarten van de FooSales app of los te koppelen en opnieuw aan te sluiten uw winkel. Dit maakte het beheren van productvoorraad, productprijzen en nieuwe bestellingen moeilijk bij het uitvoeren van de app op [...]

Vernieuwen van achtergrondgegevens Read More "

Waarom krijg ik een netwerkfout wanneer ik verbinding probeer te maken met mijn winkel?

Als u een netwerkfout krijgt bij het verbinden met uw winkel, kan er een serverconfiguratie zijn die voorkomt dat het verzoek wordt verzonden of mogelijk een andere fout die is opgetreden in uw WordPress back-end. Om te controleren of er een WordPress fout was waardoor de verbinding mislukte, kun je je WordPress admin dashboard openen [...]

Waarom krijg ik een netwerkfout wanneer ik verbinding probeer te maken met mijn winkel? Read More "

Square Integratie van betalingen

FooSales integreert met Square hardware om kaartbetalingen direct vast te leggen in de FooSales apps voor een naadloze kassa-ervaring. Er is geen noodzaak om productcatalogi synchroniseren tussen uw WooCommerce winkel en uw Square account. Ordertotalen worden verzonden naar Square bij het afrekenen en na de betaling succesvol wordt afgerond, FooSales vult automatisch de WooCommerce

Square Integratie van betalingen Read More "

Waarom krijg ik een netwerkfout bij het plaatsen van een bestelling?

Als u in staat bent om verbinding te maken met uw winkel, maar een netwerkfout krijgt bij het indienen van een bestelling, kan er een serverconfiguratie zijn die voorkomt dat het verzoek wordt verzonden of mogelijk een andere fout die is opgetreden in uw WordPress back-end. Om te controleren of de verbinding is mislukt door een WordPress-fout, kun je het volgende doen

Waarom krijg ik een netwerkfout bij het plaatsen van een bestelling? Read More "

Offline modus

De FooSales offline modus functie maakt het mogelijk om het grootste deel van de FooSales point of sales functionaliteit te gebruiken zonder een actieve internetverbinding. Dit is handig voor situaties waarin uw bedrijf locatie heeft beperkte toegang tot internet of je hebt een stroomstoring en het internet gaat naar beneden. Het is belangrijk op te merken dat offline modus

Offline modus Read More "

FooSales Web applicatie

Inloggen op de FooSales web app: https://web.foosales.com De FooSales web app is een cross-platform browser-gebaseerde applicatie die functioneert op een vergelijkbare manier als de FooSales tablet apps. De web-app maakt verbinding met uw winkel veilig met behulp van de FooSales REST API. De FooSales web-app draait in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, [...]

FooSales Web applicatie Read More "