Hoe verwijder ik het FooSales logo onderaan mijn kassabonnen?

Standaard worden alle bonnen afgedrukt met het FooSales logo onderaan de bonnen. Hier zijn de stappen om de FooSales logo te verwijderen: Log in op uw WordPress Admin Gebied Beweeg over FooSales in de linker zijbalk Klik op Instellingen Klik op het tabblad Ontvangsten Schakel het selectievakje naast de Weergave FooSales

Hoe verwijder ik het FooSales logo onderaan mijn kassabonnen? Read More "