WordPress invoegtoepassing

Waarom crasht de app?

Er kunnen een of meer verschillende redenen waarom de FooSales apps zou kunnen crashen of lijden aan slechte prestaties. Door de vele manieren waarop WordPress kan worden geconfigureerd en het enorme aantal plugins van derden die actief kunnen zijn op een gegeven moment, zijn geen twee sites identiek en dit kan bijdragen aan [...]

Waarom crasht de app? Read More "

FooSales WordPress-plugin wijzigingsoverzicht

1.38.0 (1 mei 2024) FooSales ondersteunt nu gesplitste betalingen bij het afrekenen, bij het afdrukken van een kassabon en bij het terugbetalen van een bestelling Toegevoegd een nieuw POS Betalingen scherm dat een overzicht geeft van de individuele betalingen die zijn gedaan binnen POS orders Diverse kleine bug fixes en verbeteringen 1.37.7 (26 feb 2024) Ondersteuning toegevoegd voor producten die zijn ingesteld om nabestellingen toe te staan (beschikbaar in

FooSales WordPress-plugin wijzigingsoverzicht Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooSales plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress admin gebied en navigeer naar FooSales > Instellingen in de linker zijbalk. Gebruikersinstellingen POS Klanten Klant gebruikersrol De FooSales apps haalt alleen gebruikers met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box. Standaard Klant selecteren