WordPress invoegtoepassing

Waarom crasht de app?

Er kunnen een of meer verschillende redenen waarom de FooSales apps zou kunnen crashen of lijden aan slechte prestaties. Door de vele manieren waarop WordPress kan worden geconfigureerd en het enorme aantal plugins van derden die actief kunnen zijn op een gegeven moment, zijn geen twee sites identiek en dit kan bijdragen aan [...]

Waarom crasht de app? Read More "

FooSales WordPress-plugin wijzigingsoverzicht

1.38.6 (17 jul 2024) Kleine updates voor strengere PHP-versies Fix: Kasbetalingsmethode orderfilter is hersteld 1.38.5 (8 jul 2024) FooSales gebruikt nu ook de WordPress tijdnotatie samen met de WordPress datumnotatie 1.38.2 (21 mei 2024) Update de gesplitste betalingen van een bestelling naar terugbetaald wanneer de hele bestelling wordt terugbetaald met behulp van

FooSales WordPress-plugin wijzigingsoverzicht Read More "

Plugin-instellingen

Om de FooSales plugin-instellingen te bekijken, in te loggen op uw WordPress admin gebied en navigeer naar FooSales > Instellingen in de linker zijbalk. Gebruikersinstellingen POS Klanten Klant gebruikersrol De FooSales apps haalt alleen gebruikers met de geselecteerde rollen. Dit kan worden aangepast door het selecteren van andere gebruiker rol (len) in de multi-selectie box. Standaard Klant selecteren