Star

Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer?

Als je probeert om een kassabon af te drukken met een Bluetooth thermische printer (zoals de Star Micronics TSP650II) op een iPad, kun je tegen een probleem aanlopen waarbij de printer is verbonden met de FooSales app via de Bluetooth-instellingen van de iPad, maar de FooSales app opent alleen het AirPrint dialoogvenster in plaats van de kassabon af te drukken [...]

Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer? Read More "

Waarom loopt de tekst over naar de volgende regel in mijn mPOP-bonnen?

Bij het gebruik van de Star Micronics mPOP kassabonprinter en kassalade combo voor het afdrukken van kassabonnen van FooSales, kunt u merken dat meerdere regels tekst op de volgende regel komen te staan. Ontvangstbewijzen worden afgedrukt met 32 tekens per regel, maar afhankelijk van hoe uw mPOP is geconfigureerd, kan elk teken meer ruimte in beslag nemen.

Waarom loopt de tekst over naar de volgende regel in mijn mPOP-bonnen? Read More "

Ondersteunde hardware

Ga naar de pagina Hardware voor een overzicht van alle apparaten die momenteel worden ondersteund Draadloze desktopprinters Facturen kunnen worden afgedrukt met elke AirPrint (iPad & webapp die op macOS draait) of draadloze printer (Android & webapp). Ga naar de hardwarepagina voor een lijst met printers die we aanbevelen en die compatibel zijn met AirPrint en draadloos. Gecombineerde bonnenprinter